Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

47η εκπομπή του Λαϊκού Πανεπ. Κ.ΑΛ.Ο.: FM100,6 Τρίτη 9 Μαι. 2017, 6:00μμ

Η 47η εκπομπή του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας θα μεταδοθεί την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 στις 6:00-7:00 μμ στα FM 100,6 το δημοτικό ραδιόφωνο εθελοντών της Θεσσαλονίκης και διαδικτυακά στο http://www.fm100.gr/live/fm1006
Θέμα: Το 4ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας.
Παρεμβαίνουν: Η Γεωργία Μπεκριδάκη (Dock- Συνεργατικός Χώρος για την Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία) από Αθήνα και ο Λάζαρος Αγγέλου (ΠΡΩΣΚΑΛΟ- Πρωτοβουλία Συνεργασίας για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία ) από την Θεσσαλονίκη.
Θα συζητηθούν: Μεταξύ 9 και 11 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο), το 4ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (Κ.Αλ.Ο.) UniverSSE 2017. Στο συνέδριο θα πάρουν μέρος αποστολές από 20 ευρωπαϊκές χώρες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Κ.Αλ.Ο. Η παρουσία δεκάδων ακτιβιστών, μελών εθνικών δικτυώσεων, συνεταιριστών και ερευνητών στην Αθήνα και η διαπιστωμένη ανάδυση, οι ανάγκες και η δυναμική της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, αποτελούν έναν πολλά υποσχόμενο συνδυασμό για τη διοργάνωση του συνεδρίου. Αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανταλλαγή εμπειριών, γνώσεων και πρακτικών, μια στιγμή συνάντησης του πολύμορφου γαλαξία των ενεργών στο χώρο της Κ.Αλ.Ο. εγχειρημάτων και στην αναζήτηση κοινών αφηγήσεων και στρατηγικών σε ελλαδικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Συντονίζουν και παρουσιάζουν: ο Δρ. Κώστας Νικολάου και η Δρ. Άσπα Παπαφιλίππου.
Ηχοληψία-Πολυμέσα: Γιάννος-Άγγελος Νικολάου.
Πλήρες αρχείο των ηχογραφημένων εκπομπών υπάρχει στον ιστότοπο του Λαϊκού Πανεπ. Κ.ΑΛ.Ο.:
http://www.univsse.gr/p/blog-page_2.html