Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Θέματα τροφίμων στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλέγγυας οικονομίας

Η εικοστή τρίτη διάλεξη-συζήτηση
Γ. Μπλέκας, Κ. Νικολάου (εισηγητές)
Α. Παπαφιλίππου (συντονίστρια)
"Θέματα τροφίμων στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλέγγυας οικονομίας" ήταν το θέμα της εικοστής τρίτης διάλεξης-συζήτησης του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Εισηγητές ήταν ο Γιώργος Μπλέκας, Αν. Καθηγητής Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΠΘ και ο Κώστας Νικολάου, Δρ. Χημικός Περιβαλλοντολόγος, Καθηγητής-Σύμβουλος Ελλ. Αν. Πανεπ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 3ου Κύκλου διαλέξεων-συζητήσεων του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας του τρέχοντος τετραμήνου: Φεβρουάριος - Μάιος 2014.